Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Beeldvormende sessie Raadzaal

Digitaal via MSTeams en raadteylingen.nl

maandag 6 december 2021

20:00 - 22:30

Locatie
Raadzaal, Bestuurscentrum Voorhout

Uitzending

Agendapunten

Teylingen Schoon is een initiatief van enthousiaste vrijwilligers. In de presentatie lichten zij het ontstaan van Teylingen Schoon, geven aan waar de hotspots zijn in Warmond, Sassenheim en Voorhout en schetsen zij de resultaten tot op heden

Het gaat hier om de beeldvormende presentatie van de uiteindelijke lokale energie strategie die daarna aan de raad ter besluitvorming wordt voorgelegd (7 feb 2022)Aanleiding
Op 2 februari 2022 wordt de Lokale Energiestrategie (LES) besproken in de raadscommissie en op 24 februari vindt besluitvorming plaats in de raad. Het is van belang de raad goed te informeren over deze visie middels een presentatie in de beeldvormende sessie op 6 december.
De presentatie wordt gegeven door Marijke Waterreus (HLTsamen, projectleider LES) en Edward Pfeiffer (Royal Haskoning–DHV, expert energietransitie).

In deze presentatie wordt het proces geschetst voor verduurzaming van gemeentelijke panden en het alternatieve scenario toegelicht.

Vooruitlopende op de besluitvorming in februari 2021 worden enige punten toegelicht. Bijvoorbeeld over punten die specifiek TEylingen aangaan, cluster van campings, ruimtelijk van woonschepen.